Trist og depressiv 

Håndtering af lav energi og let depression

Måske du igennem længere tid har været trist og 'langt nede'. 


I mindthebody kan du i en en tryg og varm atmosfære få hjælp til at håndtere negative  

  • tanker,

  • følelser,

  • kropsfornemmelser.

 

Hjælpen finder du i mindfulness eller Mindfulnessbaseret Terapi, hvor vi kombinerer den almindelige terapeutiske samtale med mindfulness. 

 

Du får redskaber til at adskille dig fra det negative, således at du ikke er de negative tanker og følelser.

Med en mindful forholdemåde er du på den ene side iagttagende og undersøgende overfor dine aktuelle tanker, følelser, kropsfornemmelser - og på den anden side i stand til at forlade dem igen, ved at vende opmærksomheden mod åndedræt og krop. 

Ved at anvende et sådant gearskifte i din mentale, kropslige tilstand, vil du - på sigt - opleve en ændring i din grundlæggende sindsstemning.

 

Hvorfor Mindthebody?

 

Når hverdagen er vanskelig på grund af depression, kan du i visse tilfælde - via egen læge f-å en henvisning til en psykolog, der er tilknyttet sygesikring.

Der er ofte lang ventetid.

Mindthebody er ikke tilknyttet sygesikringsordningen og har næsten ingen ventetid.

En fordel ved at vælge mindthebody er, at du møder en helhedsorienteret tilgang hvor  du får mulighed for at få erfaringer med både kroppens og sindets visdom.

 

Kropsorienteret tilgang.

Hvis du ønsker at gå i terapi eller tage et mindfulnesskursus i mindthebody mhp. at reducere lavt stemningsleje  og øge din livsenergi, vælger du en helhedsorienteret tilgang, hvor krop og psyke er uadskillige.

Mindthebody har stor faglig viden og erfaring med kroppens betydning for livsenergi og trivsel.

 

Både igennem mindfulness og Mindfulnessbaseret terapi er fokus rettet mod din oplevelse af hvordan krop og psyke spiller sammen, og på de muligheder, du har for påvirke samspillet i en mere positiv retning.

 

Ring på 40981848, send en mail eller udfyld nedenstående kontaktformular. Skriv også temaet for din henvendelse i emnefeltet.

Kontakt mig uforpligtende  for at høre mere om mindfulnessbaseret terapi.

Opmærksomhed på krop og åndedræt er centrale ressourcer i din  håndtering af stress, smerter, uro, tankemylder og angst.

Psykolog, ph.d. Mia Herskind

KONTAKT 40981848 eller miaherskind@hotmail.com

​© 2008 mindthebody

Birkerød, Gentofte, København.