Om at se verden fra en andens perspektiv


Tara Brach er klinisk psykolog, ph.d. og meditationslærer. Hun fortæller her om betydningen af at holde en pause - og stille os selv dette spørgsmål: hvordan ser verden ud gennem den andens øjne? Hvem er det, der kigger gennem disse øjne?

Næsten hver dag ser vi billeder af mennesker på flugt fra krig og vold. Giver vi os tid til at dvæle ved disse øjne og får vi en dybere forståelse for hvem der kigger gennem disse øjne? Bliver vi klogere på hvilke øjne, der kigger på dem?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Opmærksomhed på krop og åndedræt er centrale ressourcer i din  håndtering af stress, smerter, uro, tankemylder og angst.

Psykolog, ph.d. Mia Herskind

KONTAKT 40981848 eller miaherskind@hotmail.com

​© 2008 mindthebody

Birkerød, Gentofte, København.