Nu lærer i mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR)Jeg sidder her i Californien, USA. Har i gennem længere tid rejst til USA på både retreats og kurser med henblik på at blive fortrolig med det curriculum og det pensum som Center for Mindfulness ved Massachusetts University, Medical School baserer deres arbejde på. Denne gang var jeg afsted i næsten en måned- og blandt andet på meditationscenteret Earthrise i Californien- som var placeret i den smukke natur du ser på billedet. Jeg kom hjem med en anerkendelse af, at jeg nu er MBSR - lærer, som betyder lærer i mindfulness-baseret stress- reduktion

Jeg er meget glad og taknemlig over at have haft så dejlige mennesker og kvalificerede lærere som Saki Santorelli, Bob Stahl, Florence Meleo-Meyer, Lynn Koerbel, Carolyn West, Rob Schmidt og Kasim Al-Mashat.

MBSR-lærere, der er uddannet ved Center for mindfulness, U-Mass. ( og ved godkendte uddannelsesinstitutioner i andre lande, feks Danmark, Århus Universitet) anvender det samme curriculum. Det gør vi blandt andet fordi forskning viser, at denne 'metode' har positive virkning på en lang række forhold, først og fremmest stresssymptomer og stresshåndtering, men også på negative selvopfattelse, angst, smerte og livskvalitet.

Hvis du vil høre mere om mine erfaringer med at tage uddannelsen i USA er du velkommen til at ringe til mig på 40981848.

Jeg afholder 8 ugers kurser MBSR i både Gentofte og Hørsholm. Næste 8 ugers kursus starter i august 2016.


Featured Posts
Recent Posts